Te ndihesh si në shtëpi tek Vila 100

Në momentin e parë që hyn në lokal ndihet era e luleve të limonit të sapo çeluara. Oborri i mbuluar nga pemët dhe lulet, ngjyra e bardhë mbizoteruese në ambient, materiali i lënë posaçerisht të ndryshket në kohë, të bëjnë të ndihesh si në ndonjë vilë italiane të viteve 20. Abazhurët janë vintage, piktura e gdhëndura në celik me figura egjiptiane, të cilat ndricojnë natën, abazhurët prej celiku “handmade” dhe prej plastike me ngjyra të ngrohta, gjithçka në sintoni me ambjentin.

DSC_0121 copy

DSC_0126 copy

DSC_0097

DSC_0110 copy

DSC_0116 copy

DSC_0130 copy

DSC_0181 copy

DSC_0189 copy

E njëjta fryme përcillet edhe në interier. Oda – e ideuar si një dhomë ndenje e madhe me oxhak funksional gjatë dimrit, ku spikasin raftet me libra , piktura të vjetra dhe jastëkët e qëndisur dhe të dekoruar.

DSC_0137 copy

DSC_0151copy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »