Stili “BOHO” në shtëpinë tuaj!

Keni dëgjuar ndonjëherë për stilin “Bohemian”- (shkurt Boho)?Në botën e modës njihet si stili i njerëzve që jetojnë në mënyrë jo konvencionale, por artistike, ato që ne i quajme “shpirtra të lirë”.
Sigurisht ka një lidhje shumë të ngushtë midis modës dhe interior design, kshuqë dhe ne po ju prezantojmë disa ide sesi mund ta ktheni shtëpinë tuaj në këtë stil pak “gipsy”, nëpërmjet miksimit të ngjyrave, teksturave dhe copave.

1. Frymëzimi nga natyra
1

2. Prekje femërore
Feminine-Touch-Bedroom

3. Copëza kristali
Crystal-Pieces-for-boho-decor

4. Miksimi i dritave
Bohemian-magical-bedroom

5. Variacion në ngjyra
Color-variety

6. Shirita tekstilë
Macrame-Curtain-Project

7.Aksesorë chic
Boho-style-Accessory-Chic

8. Kënde të “organizuara”
Boho-Built-Up-Corners

9. Theks spanjoll
Color-Rich

10. Copëza surprizë
Hanging-wood-shelf-used-like-nightstand

11. Gjelbërimi
Breathe-Life-Backsplash

12. Të varura në tavan
Boho-style-canopy

13. Romancë
Add-a-bit-of-romance-to-the-bedroom

14. Detaje tualeti
Bedroom-space-with-bathroom-details

15. Gëzofi
Faux-Fur

Boho-Style-Nursery-room-decor

Burimi: www.homedit.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »