Shënime…mbi Dërrasën e Zezë!

Të gjithëve na kujtohet ajo shprehja e famshme në shkollë “…dhe në mësim do ngrihet…”, ku në moment ulnim kokën dhe bënim sikur lexonim 😛 Ah ajo dërrasa e zezë sa shumë na ka munduar!

chaulkboard_bkgrnd_506x575

Në ditët e sotme arkitektura na ka sjellë një këndvështrim të ri mbi dërrasën e zezë. Ke ndonjë listë për të bërë? Ke ndonjë shënim për të lënë? Dëshiron të bësh një vizatim të personalizuar? Ia ku na vjen në ndihmë AJO, e cila përdoret si element dekorativ në të gjitha ambjentet dhe mbi të gjitha është shumë e thjeshtë për tu montuar. Mund ta bëjë cdonjëri prej nesh! Në këtë rast vlen shprehja “Dhimbjen ta kthejmë në forcë” 😛 Ne po ju japim disa ide kreative, të tjerat i keni në dorë ju!

1. Në hyrje të shtëpisë

hello-front-door-chalkboard

Karson Butler Open House, December 12, 2012

Karson Butler Open House, December 12, 2012

entryway-framhed-chalkboard

entryway-chalkboard

chalkboard-docor-for-entryway

2. Kur punën e merr me vete në shtëpi

full-wall-chalkboard

Karson Butler Open House, December 12, 2012

Karson Butler Open House, December 12, 2012

corner-desk-chalkboard-wall

column-desk-chalkboard

chalkboard-desk-books-wallpapper

black-white-office-chalkboard-wall

workstation-chalkboard-wall-paint

3. Kur duam të bejmë listën e pazarit

industrial-kitchen-design

cheese-milk-chalkboard-write-messages

open-space-kitchen-dining-room-chalkboard-wall

modern-kitchen-design-chalkboard-wall

kitchen-bar-names

red-kitchen-cupboard-chalkboard-paint

small-white-kitchen-chalkboard-wall

4. Kur na kujtohet dicka teksa shikojmë televizor

white-living-room-chalkboard-wall

washed-chalkboard-wall

living-room-chalkboard-design

family-pictures-on-wall-chalkboard-design-around

dining-table-wall-chalboard

dining-room-framed-chalkboard

chalkboard-table

eat-sign-for-dining-room

staircase-wall

5. Pse mos të dekorojmë dhe tualetin?

bathroom-chalkboard-wall

bathroom-chalkboard-wall1

black-bathroom-decor

Work-CanvasPop-9-bathroom

white-bathroom-furniture-chalkboard-wall

powder-room-chalkboard-walls

another-bathroom-with-wall-of-chalkboard

6. Kur nuk duam të harrojmë asgjë para gjumit

red-accent-bedrom-chalkboard-wall

draw-a-headboard-on-chalkboard-wall

corner-bed-chalkboard-wall

chalkboard-wall-for-bedroom

chalkboard-headboard-design-paint

black-bedroom

bedroom-challkboard-walls

calendar-wall-for-bedroom

7. Kur duam ti japim gjallëri dhomës së fëmijëve

kids-room-chalkboard-wall

framed-space-for-drawing-things

chalkboard-dresser

kids-room-wall-chalkboard

red-kids-room-chalkboard-wall

Burimi : www.homedit.com
Fotografi: Nga site të ndryshme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »