Punime Hekuri? – Po të lutem…

 

Nuk e di për ju, por ne kemi hasur shumë vështirësi në gjetjen e një specialisti në realizimin e punimeve të hekurit, qoftë nga ato masive, struktura mbajtëse por sidomos të atyre punimeve të vogla, të detajuara, madje madje do thoja artistike.

Po të shohësh interiere të ndryshme nëpër botë apo qoftë dhe në faqe revistash, elementi i hekurit është mjaft i përdorur dhe që ndonjëherë bën diferenc në dukjen e një kendi në shtepinë tuaj, zyrën, dyqanin apo lokalin.

Në vazhdimësi të sugjerimeve, ne për ju :p na lejoni t’ju rekomandojmë një nga specialistët me të mirë që na ka rënë të bashkpunojmë.

101_0285

Strukturë mbajtëse, Verande dhe Fasade.

101_0564

Rafte me strukture metalike.

101_1417

Dyer të personalizuara, për shtepitë apo vilat tuaja.

101_2762

Rrethime (Kangjella) për cdo ambjent.

 

375974_267894489918689_267861226588682_736080_1317642444_n

Banka për ambjente shkollore.

iron_table_ascona

modena_223mo10_eisentisch

WROUGHT-IRON-TABLE (1)

Wrought-Iron-Table

Tavolina me bazë hekuri.

100_8264

Punime të vecanta, të personalizuara. – Kangjell dritareje.

 

Kontakt: 0682296474 / 0697629221

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »