Mobilje të personalizuara? – Ja zgjidhja…

I keni parasysh ato rastet që apartamenti juaj ka ca cepa, ose shtëpia juaj ka nevojë për mobilje jo standarte që i gjeni në cdo dyqan apo mobileri nëpër Tiranë? Po ato rastet qe ju ka ngel në mëndje një mobilje që e keni parë diku apo ideuar posacërisht për një kënd të shtëpisë tuaj? Për shembull një nga këto : http://www.00-a.al/pak-hapesire-shume-funksion/
Në një vend të vogël si Shqipëria, ku sasi gjën shumë por cilësi me vështirësi, ne ju sjellim një sugjerim.

Ashtu si thuhet në këto raste, një sugjerim nga një mik që ju do të miren! :p

Njihuni me Mobileri H&R 1998!

hr-logo

Në fakt ta quash mobileri është mëkat, pasi prej kësaj punishte ku realizohet cdo lloj punimi druri, dalin vepra arti. Cdo gjë është e  personalizuar me cilësine më të mire në treg dhe përkushtimin maksimal nga i gjithë stafi. Por për këtë po ju lemë të gjykoni vet me fotot në vazhdimësi, se pastaj thoni që po bejmë publicitet :p

Realizimi i mobiljeve dhe cdo punimi tjetër druri realizohet nga makineritë më të mira në tregun botëror sot për sot, Biesse Artech, Biesse Pantograf, Biesse Bordatrice etj.

Stafi me një eksperienc gati 20-vjecare është i specializuar të realizoj cdo vepër që juve ju shkon në mëndje, madje dhe ato më të cuditshmet  që shifen vetëm nëpër kataloget e revistave mbi interior design. Nëse nuk na besoni shifeni vet se ç’bëhet :

hr-02

Veshje me dru i siperfaqes se muratures.

hr-03

Mobilje me funksion te dyfishte.

hr-07

hr-08

hr-09

Veshje totale e sipërfaqes së dyqanit.

hr-12

Dyer të personalizuara.

hr-14

Mobilje krevatesh me porosi.

hr-15

hr-21

Mobilje për recepsion.

hr-22

Paret ndarës, semitransparent.

 

Filozofia është e thjeshtë: Pasion për Perfeksion!

Nese doni të shihni akoma punime të H&R 1998, ndiqeni në faqet e tyre,

Facebook: https://www.facebook.com/hral1998/

Instagram : https://www.instagram.com/hral1998/

Adresa: Rruga “5 Maji”, Tirane

Kontakt: 0682044176

Email:hral@hotmail.com

 

Përgatiti: 00-a.al

Fotografi: H&R 1998

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »