Makete mirë dhe lirë!

20.

Ky post në fakt i referohet më shumë të gjithë atyre studentë të arkitekturës, që nuk i doli kurrë koha që atë maketin e projektit ta bënin me qejf dhe me nge, sipas dëshirës.

Duke degjuar lloj lloj cmimesh dhe legjendash urbane mbi realizimin e një maketi, ne po ju sjellim një sugjerim. Po ju lejmë të shihni punimet e një djali shumë të talentuar i cili mund t’ju vij shumë në ndihmë në realizimin shumë të mirë të maketit, pa ju zbrazur totalisht portofolin. 🙂

2014-10-07 15.50.36

2014-10-07 15.50.39

DSCN4209

DSCN4212

IMG_2767

IMG-20150312-WA0012

 

 

Kontakt: 0695675442

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »