10 nga kuzhinat më të bukura që keni parë!

1. Stil Modern Minimalist 

6a8ce6422cf9300d26e9c1f3b84c4d1a

2. Kuzhine Monokromatike

35079_08.tif

3. Stil Modern- Ngjyra te forta dhe dominante

8

 

4. Kur Stili Modern nderthuret me Klasiken

27788081_1631551826883359_3338033428984005105_o

 

5. Kuzhina ” Blu”

27867366_1636972606341281_6189823987777090126_n

6. Rustic dhe Moderne

28516746_1655933034445238_1591245476604268776_o

 

7. Stili Modern Kontemporan

ae675f56069087.599edd7da6657

8. Kuzhine Monokromatike – Per ata qe guxojne!

all-grey-kitchen-contemporary-white-peonies

 

9. Kuzhina me Linja te thyera 

dfbf20f4f8568052e19a5b8f046d89e5

 

10. Kuzhina Futuristike

Geometric-kitchen

 

Burimi : Google.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »