Zyrë apo Apartament ?

Arkitekt : Sergey Makhno Architectural Ëorkshop
Vendodhja: Kiev, Ukrainë

Zyra është ambjenti ku kalojmë pjesën më të madhe të ditës, kshuqë do të ishte mirë të krijonim një ambjent të ngrohtë, kreativ dhe plot fantazi. Një ambjent ku mund të ndihemi si në shtëpi.

dizaap-office_030815_07

Firma e mobiljeve DIZAAP, ka kërkuar ndihmën e arkitektëve, për të projektuar një zyë me buxhet sa më të ulët, për tre muaj.

dizaap-office_030815_05

dizaap-office_030815_02

Muret prej betoni janë lënë të pandryshuara, ndërkohë që mobiljet dhe ndricimi janë krijuar nga vetë zyra. Hapësira është pa dyër, pra kemi një ambjent të vetëm të zonuar sipas funksioneve.

dizaap-office_030815_03

dizaap-office_030815_13

dizaap-office_030815_19

dizaap-office_030815_22

dizaap-office_030815_25

dizaap-office_030815_26

dizaap-office_030815_27

dizaap-office_030815_31

Fotografi: Anbrey Bezuglov

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »