Zgjidh vëndin e preferuar për të lexuar!

Nëse je një libra-dashës, patjetër në shtëpinë tënde duhet të ketë një vënd te vecantë për tu relaksuar dhe shijuar librin tënd të preferuar. Sigurisht nuk po flasim për leximin në krevat, por për struktura ku gjysëm shtrirë (pa të zënë gjumi) mund të ndihesh mjaft komod.
Më poshtë po ju japim disa ide si mund ti adaptoni këto struktura në apartamntin tuaj, pavarsisht nga madhësia.

1. Të lexosh më një filxhan caji dhe pamje mahnitëse

reading-nooks_180616_01a
Designed by Reiulf Ramstad Arkitekter. Photography by Soren Harder Nielsen.

reading-nooks_180616_10
Designed by Mahoney Architects & Interiors.

2. Libraria bëhet pjesë e dritares

reading-nooks_180616_02
Designed by Elding Oscarson. Photography by Åke E:son Lindman

reading-nooks_180616_05
Designed by Goderbauer Architects.

a7c2b5401b74ccbd97c7334a1ade147c

3. Në New York mund të lexosh dhe te shikosh kalimtarët njëkohësisht

reading-nooks_180616_03
Designed by David Hotson Architect.

4. Ngjyrat e theksojnë më shumë dëshirën për të lexuar

reading-nooks_180616_04
Designed by Thomas Kroger Architekt.

5. Pranë liqenit është vendi perfekt

reading-nooks_180616_06
Designed by GRAUX & BAEYENS architecten. Photography by Luc Roymans.

6. Librari e ndërtuar në murë për koleksionin tënd të preferuar

reading-nooks_180616_07b
Designed by Schwartz and Architecture. Photography by Matthew Millman.

ac7f87f02d4c6613aa63103d8044c09f

ed1d5e9faad0688cc52ce002eaaa8c8f

reading-nooks_180616_08
Design by Forrester Roberts. Photography by Nick White.

7. Në ambjente të vogla puna dhe leximi bëhen një

reading-nooks_180616_09
Designed by Anna Carin in collaboration with Jake Dowse Architects. Photography by Amanda Prior.

Burimi: contemporist.com pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »