Vizitë në apartamentin e nje DJ

Arkitekt : Guilherme Torres
Vendodhja: Sao Paolo, Brazil

Pil-Marques-house-by-Studio-Guilherme-Torres-photo-Lufe-Gomes-yatzer-1

Nuk është e lehtë të dekorosh shtëpinë e një koleksionuesi. Jo vetëm që duhet të vendosësh koleksionin në qëndër të vëmëndjes por edhe të kuptosh mënyrën sesi personi e percepton botën. Më besoni, bota e një koleksionuesi, pavarsisht nëse flasim për art, fotografi, ose figura porcelani, është antidoda perfekte e rutinës tonë të përditshme.

Pil-Marques-house-by-Studio-Guilherme-Torres-photo-Lufe-Gomes-yatzer-2

Pil-Marques-house-by-Studio-Guilherme-Torres-photo-Lufe-Gomes-yatzer-3

Arkitekti Brazilian Guilherme Torres dhe kolegët e tij, dekoruan shtëpinë e DJ dhe koleksionuesit Pil Marques dhe shokëve të tij të dhomës, njëri artist, tjetri DJ. Studio mori lodrat vintage të pronarit, disqet e regjistrimit dhe pjesët e artit dhe i gjeti hapësirat perfekte.

Pil-Marques-house-by-Studio-Guilherme-Torres-photo-Lufe-Gomes-yatzer-4

Pil-Marques-house-by-Studio-Guilherme-Torres-photo-Lufe-Gomes-yatzer-5

Pil-Marques-house-by-Studio-Guilherme-Torres-photo-Lufe-Gomes-yatzer-7

Pil-Marques-house-by-Studio-Guilherme-Torres-photo-Lufe-Gomes-yatzer-12

Pil-Marques-house-by-Studio-Guilherme-Torres-photo-Lufe-Gomes-yatzer-18

Pil-Marques-house-by-Studio-Guilherme-Torres-photo-Lufe-Gomes-yatzer-8

Pil-Marques-house-by-Studio-Guilherme-Torres-photo-Lufe-Gomes-yatzer-10

Pil-Marques-house-by-Studio-Guilherme-Torres-photo-Lufe-Gomes-yatzer-11

Pil-Marques-house-by-Studio-Guilherme-Torres-photo-Lufe-Gomes-yatzer-13

Pil-Marques-house-by-Studio-Guilherme-Torres-photo-Lufe-Gomes-yatzer-14

Pil-Marques-house-by-Studio-Guilherme-Torres-photo-Lufe-Gomes-yatzer-16

Pil-Marques-house-by-Studio-Guilherme-Torres-photo-Lufe-Gomes-yatzer-19

PIL-House-18-1150x994 copy

Fotografi: Lufe Gomes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »