Vala me emrin “Nouvelle Vague”

Pak histori:
“”Nouvelle Vague” ose sic mund të përkthehet “Dallga E Re”, u ideua pikërisht nga kjo domethënie. Pavarësisht se shërben me shumë dashuri dhe përkushtim prej me shume se dyvitesh, projektidea e Nouvelle Vague ka filluar vite më parë.
Ne 2010 ne gjirin mahnitës të Jalit u krijua cocktail bari i parë profesiona në Shqiperi “Bossa Nova”, (portugalisht dallga e re). Emri në bashkepunim me shërbimin, cilësinë e pijeve, dekorimin dhe konceptin e tij si dhe tematikën muzikore që përcillet, do të arrijnë pikerisht tës jellin në jugun e Shqipërisë Dallgen e re Bossa Nova.
Ne vazhdim të këtij koncepti, por këtë here jo më ne brigjet e jugut por në kryeqytet, do të krijohet “Nouvelle Vague” , emërtim ne versionin francez.”

DSC_0052

DSC_0025

DSC_0122

Nje cocktail bar i dizenjuar nga vetë personat që e punojnë me ndërthurje ambientesh te vogla të bashkuar në një, me dy banak dominues, ndricuesat të krijuar nga kavanoz e shishe, me ngjyra që të qetësojnë dhe të përcjellin energji pozitive, me një dekorim minimal ku as edhe një detaj nuk ekzagjerohet, me një atmosferë në tërësi që të bën të ndihesh i dashurdhe i vecantë, me nj sfond muzikor që të udhëton në cdo skaj të botës. Cdo detaj i dedikohet muzikës në këtë vënd.

DSC_0089

DSC_0095

DSC_0005

DSC_0013

DSC_0021

DSC_0060

DSC_0078

Pershkrimi : ” Nga vetë pronarët”

2 thoughts on “Vala me emrin “Nouvelle Vague”

  1. Isabelle

    Hi there! I’m аt work bгowsing yoսr bkog from my
    new aƿple iphone! Just wanted to say I love reading youг blkοg and lօok forward to all your poѕts!
    Cɑrry on tҺe fantastic work!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »