Tribeca Bar – Këndi më i zhurmshëm në kryeqytet

E kush nuk e njeh atë lokalin e vogël (por që punën e bën të madhe), të pozicionuar në një nga rrugët më të frekuentuara të bllokut! Këtë herë po e sjellim ashtu sic nuk e shihni zakonisht: Bosh!
Me gjithcka të vendosur aty ku duhet, ambjenti është konceptuar si një i tërë, jo vetëm së brëndshmi por dhe sëjashtmi.
Interieri përbëhet nga katër “fasada” të ndryshme nga njëra-tjetra. Përballë hyrjes është vendosur qëllimisht një letër murale me design, për të krijuar iluzionin e një hapësire më të madhe. Faqja e banakuk ( aty ku bëhet magjia), vishet me tullë të lëna në dukje,ndërsa pjesa përballë tij me korniza të bardha të përmasave të ndryshme. Ai që i lidh këto “fasada” me njëri-tjetrin është ndricimi mural dhe i varur.

DSC_0009

DSC_0018

DSC_0015

DSC_0020

DSC_0022

DSC_0024

Jashtë ndodh dicka krejt tjetër. Mbizotërojnë ngjyra e zezë e murit, ndriçuesit me tuba metalik të bardhë dhe dyshemeja prej druri.

DSC_0001

DSC_0013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »