Të ndërtojmë një Shtëpi në Pemë

Kush nga ne nuk ka patur dëshirë të kisht një shtëpi në pemë, kur ishte i vogël ?! Unë akoma kam!
Arkitekti Peter Bahough ka ndërtuar një shtëpi ne pëmë me tre dhoma të titulluara “ Mëndja” , “Trupi” dhe “Shpirti:” nga pronari. Një urë ajrore lidh dhomën e ndejtjes me atë të gjumit, e cila përfshin një krevat me platform me pamje nga pylli.

Peter_Bahouth_Treehouse_01

Peter_Bahouth_Treehouse_02

Peter_Bahouth_Treehouse_03

Peter_Bahouth_Treehouse_10

Peter_Bahouth_Treehouse_10

Peter_Bahouth_Treehouse_11

Atlanta-Treehouse-7

Peter_Bahouth_Treehouse_04

Peter_Bahouth_Treehouse_05

Peter_Bahouth_Treehouse_06

Peter_Bahouth_Treehouse_07

Secluded-Intown-Treehouse-by-Peter-Bahouth-7

Fotografi : Lindsay Appel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »