Pse 00-A?

00-aDo ti që të gjithë emrat që na vinin në mendje ishin të zëna 😛
Përvec shakave, ky emër ka ardhur si rezultat I një kërkimi të gjatë dhe research – I (prap fjale anglisht ) për kriteret që merren parasysh në vendosjen e një emri, sidomos për një blog.
Sipas këtyre që marrin vesh tamam nga këto punë, duhej një emër i shkurter, dhe që mbahet mend kollaj, ndër të tjera.
00-A pra, ska me shkurt 😛
00 simbolizon një periudhë të re kohore për arkitekturën e vendit tonë, ndërsa“A”simbolizon shumë gjëra: A si shkronja e parë e alfabetit, A si Arkitektura, A si Arti, A si Albania. Studentët e arkitekturës ndoshta mund ta lidhin shumë kollaj edhe me ato kodet që vendosen në fund të fletëve të projekteve 🙂
00-A tingellon si nje kod dhe kjo është pikërisht ajo që ne duam të krijojmë: “Një kod te ri ne Arkitekturë”.

4 thoughts on “Pse 00-A?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »