Pak Hapësire, Shumë Funksion!

Kur hapsirat janë të vogla, truri vihet në punë dhe krijohen keto mrekulli.Ndiqini më poshtë:

1. Krevati që pluskon, Design nga Bates Masi Architects
bunk-beds_190915_01

2. Krevati Cati, Design nga YH2
bunk-beds_190915_02

3. Krevat Rruri , Design nga h2o Architects
bunk-beds_190915_03

4. Krevati Re, Design nga Onion Co.Ltd
bunk-beds_190915_04

5. Krevati Ylber, Design nga TheDesignAgency
bunk-beds_190915_08

6. Krevati Bardhosh, Design nga Jarmund/Vigsnaes Arkitekter
bunk-beds_190915_09

7. Krevati Hotel, Design Formëerkz Architects
bunk-beds_190915_10

8. Krevati Tripleks, Design nga Crosson Clarke Carncachan
bunk-beds_190915_13

3 thoughts on “Pak Hapësire, Shumë Funksion!

  1. gmail login

    Hi! My name is Cortez Dale and I live in Odessa,TX. I have read your blog post about Pak Hapesire, Shume Funksion! | 00-A New Architecture Code and I want to say that I am quite impressed with your professionalism on the subject!

  2. Pingback: Mobilje të personalizuara? - Ja zgjidhja... | 00-A New Architecture Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »