NHOW Hotel në Berlin, Gjermani

Arkitekt : Karim Radish
Vendodhja : Berlin, Gjermani
Adresa: Stralauer Allee 3, 10245 Berlin, Germany

Kujdes ! Konsol ekstrem!
3873_001-WolfgangReiher

“I vendosur në Lumin Spree, linja e hollë midis Berlinit lindor dhe perëndimor, hoteli Nhow shpërben si urë midis kohës dixhitale të informacionit dhe nevojave fizike dhe shpirtërore të vizitorëve. Gjithmonë pyes veten nëse bota fizke është po aq terheqëse, aq frymëzuese, aq lidhëse sa bota dixhitale. Kjo është ajo cka u mundova të arrij në NHow Hotel , duke krijuar një hapesirë që bashkjeton me botën info-estetike. Si rezultat është një hotel i inspiruar nga muzika ku tingulli është taktikë dhe një eksperiencë ngjyrash, teksturash dhe vibrimesh. NH hotel është një zinxhir hotelesh nëpër botë, kjo është arsyeja që ndërkohë që projektoja në Berlin objektivi im ishte të krijohej një vend origjinal, i fshehtë ( ashtu sic është edhe Berlini) por në të njëjtën kohë duke ruajtur edhe standartet e linjës. Koncepti im ishte të lidhej me teknologjinë, fluiditetin, të flasi për muzikën, për diversitetin, për ekletizmin, por më të rëndësishme për valën tjetër të Berlinit. U mundova të adresoja të gjitha nevojat që janë të nevojshme për të jetuar në mënyrë më të thjeshtë, më pak të kulturuar, një ambjent më sensual. Gjithmonë pyes veten nëse bota fizke është po aq tërheqëse, aq frymëzuese, aq lidhëse sa bota dixhitale. Kjo është ajo cka u mundova të arrij në NHow Hotel , duke krijuar një hapesirë që bashkëjeton me botën info-estetike. ”
Karim Rashid

1291058646-mg-0975

1291058883-img-1000

3

nhow_reception

79028855_o

1291058672-mg-1007

1291058819-mg-1197

1291058924-img-1051

nhow_Duschbereich

1291058804-mg-1177

1291058920-img-1046

1291058930-img-1054

nhow_hotel_berlin_zimmer_2

1291058740-mg-1094

35908961_cbd06cebc0

1291058660-mg-0981

Fotografi : Patrica Parinejad
Burimi: www.archdaily.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »