Mon Cheri Garden Bar – Kopshti i Edenit në Kryeqytet.

Nëse do ecësh nëpër bllok (dhe jo vetëm) e do shikosh një vënd plot me njerëz, mos u tremb, nuk është miting, është thjeshtë Mon Cheri.
Mon Cheri tashmë shofim kudo nëpër rrugët e Tiranës por ajo më e vecantë dhe objekt për analizim, është pikërisht ‘Mon Cheri Garden Bar ” e vendosur pikërisht në zonën e ish – bllokut, në kryeqytet.
Ndryshe nga lokalet e tjera të zinxhirit të famshëm, Mon Cheri Garden ka një ndërthurje të elementeve të drurit dhe kashtës.Ngjyrat e ngrohta janë mbizotëruese dhe gjelberimi është tema kryesore.Pavarsisht vendosjes në një nga zonat më të betonizuara të kryeqytetit, ky lokal ka bërë të mundur krijimin e një mini kopshti brenda për brenda tij.
Detajet e vecanta e bejnë ketë interier ndër më të suksesshmit në kategorine e kafe – bareve.Për më shumë ju ftojmë të shihni fotot .
DSC_1838

DSC_1854

DSC_1867

DSC_1873

DSC_1880

DSC_1893

DSC_1911

DSC_1916

DSC_1958

DSC_2002

DSC_2006

2 thoughts on “Mon Cheri Garden Bar – Kopshti i Edenit në Kryeqytet.

    1. admin Post author

      Pershendetje! Arkitekti i te gjithe linjes Mon Cheri eshte Ark. Julian Balliu. Ju ftojme te vazhdoni te na ndiqni 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »