Interiere Monokromatike

Përgjithesisht, kur njerëzit mendojnë per interiere monokromatike, i shkon ndër mënd ngjyra e zezë, gri ose e bardhë. Edhe pse nuk e kanë gabim, harrojnë që ka një gamë mjaft të madhe ngjyrash që mund të përdoren.
Monokrom do të thotë “një-ngjyrësh”. Më poshtë po ju tregojmë se për cfarë e kemi fjalën.

1. Takimet janë më pozitive në këtë ambjent me ngjyrë të verdhë
monochrome-interior_140616_01a

2. Kjo dhomë gjumi e bardhë është mahnitëse, me një karrike lëkundëse, ndricues në formë tullumbaci dhe perdet e bardha
monochrome-interior_140616_02

3. Nngjyra blu e mureve kombinohet me tapetin dhe divanin
monochrome-interior_140616_03

4. Zgjohu në një dhomë të mbuluar me gri
monochrome-interior_140616_04

5. Në Milano gjejmë një SPA ngjyrë rozë
monochrome-interior_140616_05a

6. Hoteli “Ëanderlust” në Singaporë ka një sërë dhomash të inspiruara nga ngjyra Pantone
monochrome-interior_140616_06

7. Do gatuanit në një kuzhinë të tillë?
monochrome-interior_140616_07

8. Kjo kuzhinë në L.A është definitivisht BLU
monochrome-interior_140616_08

9. Tualetet Red Bull të “Shkollës së Muzikës Neë York” nuk kishte si të ishin tjetër vecse të kuqe
monochrome-interior_140616_09

10. Ndërsa në këtë tualet ngjyra blu i jep formë pikturës murale
monochrome-interior_140616_10

Burimi: www.contemporist.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »