Hotel Crayon në Paris, Francë

Arkitekt : Julie Gauthron
Vendodhja : Paris , Francë
Adresa “: 25 Rue du Bouloi, 75001 Paris, France

Destin-Crayon-Hotel-Paris-1-reception

Me ndihmën e artistit Julie Gauthron, prona eksploron blloqet e ngjyrave dhe interieret janë plot me pjesë vintage të gjetura në Francë. Miksimi i dekoreve me ngjyra sjell vizionin e artistit për “bohemian chic”, duke e bërë një ambjent në të cilin relaksohesh.

Destin-Crayon-Hotel-Paris-3-salon

Përzierja eklektike e mobiljeve kombinon pjesë vintage, si divanët, me një koleksion dritash të formave të ndryshme Tom Dixon Beat.

Destin-Crayon-Hotel-Paris-5

Destin-Crayon-Hotel-Paris-7-hallway

Destin-Crayon-Hotel-Paris-11

Perdoren perde me ngjyra të celta , që kontrastojnë me muret bardh e zi. Dhoma e suites ka dushin me piksela dhe një derë lejla që ndan hapësirën nga dhoma e gjumit.

Destin-Crayon-Hotel-Paris-13-Exquise-Esquisse

Destin-Crayon-Hotel-Paris-14

Destin-Crayon-Hotel-Paris-15

Destin-Crayon-Hotel-Paris-16a-bath

Dhomat e tjera vishen me ngjyra të ndryshme si lejla, e kuqe, blu, e verdhë dhe jeshile.

Destin-Crayon-Hotel-Paris-17-violette

Destin-Crayon-Hotel-Paris-18-rose

Destin-Crayon-Hotel-Paris-19-orange

Destin-Crayon-Hotel-Paris-20-bleu

Destin-Crayon-Hotel-Paris-21-bath

Destin-Crayon-Hotel-Paris-22

Fotografia : Jacques Lebar
Burimi : www.hotelcrayon.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »