Gjeni Arkitektin!

Padyshim që Federico Babina është një nga designer-at më interesant dhe të talentuar të kohëve të fundit. Këtë herë ai sjell arkitektët më të famshëm të të gjitha kohëve nëpërmjet një elementi karakteristik të arkitekturës së tyre sic është dritarja.

Bëni një lojë, përpiquni të gjeni arkitektin pa e parë emrin. Jam e sigurt që do e gjeni shumë shpejt. 🙂

 

aalto

ando

barracan corbusier

eames

gaudi

gehry (2)

hadid

koolhaas

libeskind

meier

miralles

niemeyer

nouvel

prouve

rietveld

sanaa

scarpa

wrighta

Burimi : pinterest.com

Credits : Federico Babina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »