G- Rough Hotel në Romë, Itali

Arkitekt : Giorgia Cerulli
Vendodhja: Romë, Itali
Adresa: Piazza di Pasquino, 69, 00186 Roma, Italy

8_g_rough_photo_Serena_Eller_yatzer

Klasi dhe luksi takohen më së miri në hotelin e ri në Romë. Nërtesa e shekullit të 17 është e vendosur në një shesh të vogël afër Piazza Navona. Çatia e drurit dhe katet e elaboruara reflektojnë layerat e historisë që e bëjnë Romën një vënd fantastik për tu vizituar.

a7re_g_rough_photo_Serena_Eller_yatzer

2s1_g_rough_photo_Serena_Eller_yatzer

1_g_rough_photo_Serena_Eller_yatzer

2_g_rough_photo_Serena_Eller_yatzer

3_g_rough_photo_Serena_Eller_yatzer

5_g_rough_photo_Serena_Eller_yatzer

7_g_rough_photo_Serena_Eller_yatzer

7r_g_rough_photo_Serena_Eller_yatzer

7re_g_rough_photo_Serena_Eller_yatzer

8e_g_rough_photo_Serena_Eller_yatzer

11_g_rough_photo_Serena_Eller_yatzer

21_g_rough_photo_Serena_Eller_yatzer

24_g_rough_photo_Serena_Eller_yatzer

g_rough_photo_Serena_Eller_yatzer

q7_g_rough_photo_Serena_Eller_yatzer

Fotografi: Claudio Sabatino , Serena Eller
Burimi : www.yatzer.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »