Figura Humane!

Gjatë projektimit në arkitekturë, përfshirja e një figure humane sjell në një perceptim më të mirë të hapësirës, dimensioneve dhe shkallës së vizatimit. Ndiqni më poshtë disa nga skicat e këtyre figurave nga disa nga arkitektet më të mirë.

160317_Figure

160317_Figure2

160317_Figure3

160317_Figure5

160317_Figure6

160317_Figure7

160317_Figure8

160317_Figure9

160317_Figure11

160317_Figure12

160317_Figure13

160317_Figure15

160317_Figure16

160317_Figure17

160317_Figure18

160317_Figure19

160317_Figure20

160317_Figure21

Burimi  : archdaily.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »