Edhe ndërtesat bëjnë jetë nate!

Që thoni ju, jo vetëm ne dalim për jete nate, nën zhurmën e muzikës nëpër clubeve të ndryshme apo ndricimit e bliceve e prozhektoreve. Bëj një xhiro natën në qytetin tënd dhe do të shohësh një anë tjetër të pazbuluar të ndërtesave dhe rrrugëve, që gjatë dites nuk të japin të njëjten përshtypje.

Ndricimi natyral është sigurisht shumë i bukur, por cfarë ndodh kur ndricimi artificial i ze vëndin dhe  ndërtesat ndricohen vetëm në pjesë të vecanta dhe ty të duket sikur nuk i ke parë ndonjëherë edhe pse ke gjithë jetën që kalon përpara tyre?

Pikërisht kjo është tema e sotme, Ndricimi!

Që mos të keni turp të dilni natën e të shikoheni cuditshëm nga njërëzit duke parë ndërtesat , e provuam ne të parët për ju dhe rezultati ishte mahnitës.

IMG_16201

IMG_16221

IMG_16241

IMG_16271

IMG_16281

IMG_16301

IMG_16311

IMG_16371

IMG_16391

Tani cfarë prisni akoma? Merrni aparatin dhe na dërgoni fotografitë tuaja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »