“E2 Workshop” -Vizualizime arkitektonike, projektim dhe dizajn arkitektonik

Një nga debatet më të rëndësishme në arkitekturë është se sa rëndësi ka Renderi në interier dhe eksterier?
Së pari po ju shpjegojmë cfarë është Renderi : nje proces krijimi i një imazhi nga një software. Përdoret në arkitekturë, video game, filma dhe vizualizime grafike.


Në ditët e sotme, me gjithë arritjet në fushën e realitetit virtual dhe animacionit, shumë pak industri kanë ngelur te paprekura nga kjo teknologji. Vizatimet me dorë të lirë, sado romantike dhe perfekte të jenë, nuk mundet më të paraqesin me përpikmëri idetë e komplikuara. Për këtë arsye klientët po rrisin kërkesat për paraqitje 3d , të cilat duken si një fotografi e porsa shkrepur.

Ne do ju japim zgjidhje perfekte për studentët dhe arkitektët e rinj që kërkojnë të bëhen profesionistë në këtë fushë:
“E2 Workshop” -Vizualizime arkitektonike, projektim dhe dizajn arkiteknik – ofron kurse në 3ds Max, AutoCAD dhe Adobe Photoshop.

340583_209054492500706_663300158_o

(Renderat më poshtë janë punime të “E2 Workshop”)

Tre arsyet kryesore se përse duhet të regjistroheni menjëherë:

1. Identifikoni Projektin tuaj
Një ndërtesë është një pjesë e sofistikuar dhe është e vështirë të paraqitet vetëm nëpërmjet vizatimeve 2D. Në momentin që gjeneroni një model 3D, ju keni mundësi ta shikoni atë në cdo kënd. Nëse gjeni gabime në projekt, keni mundësi t’i rregulloni ato, pa nisur zbatimi.

393626_234368643302624_1165162637_n

10403661_730133457059471_3957576142619917276_n

382997_249484391791049_1849280756_n

10700255_730140383725445_5125054308531455190_o

2. Komunikim më efektiv me klientin
Për një arkitekt është shumë e rëndësishme të përcojë tek klienti idetë e tij. Ndonjëherë ka një boshllëk midis asaj cfarë kërkohet nga klienti dhe asaj cfarë projektohet në përfundim. Ky boshllëk mbyllet nëpërmjet një 3D dhe vizualizimi grafik të mirë.

10631234_730134737059343_453290589569946471_o

10683690_730136670392483_9126548085844875015_o

10540391_951229424949872_6330188910018223639_o

10688323_730132823726201_5768768647658010189_o

311444_208821219190700_891089441_n

3. Përmirësoni shitjen e produkit
Le të përballemi me të vërtetën. Kur prezantojmë një projekt përpara një klienti, që jo domosdoshmërisht ëshë arkitekt, ajo cfarë bën më shumë përshtypje është paraqitja. Për të “shitur produktet “ e veta, cdo studio mbështetet te persona të specializuar. Nesër ky person mund te jesh tij.

456959_424202684319218_1830931683_o

664936_424202114319275_50173322_o

10687457_730139857058831_2440192381339071908_o

10700255_730140383725445_5125054308531455190_o

177016_398422416897245_497640482_o

Numër Kontakti: 0692280047 0692624111

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »