Butique Hotel Masseria Alchimiam në Puglia, Itali

ArkitektL: Caroline Groszer (pronari hotelit)
Vendodhja: Puglia, Italy
Adresa : Contrada Fascianello 50, 72015 Fasano (BR) Puglia, Italy

51_Masseria_Alchimia_Guesthouse_Puglia_Italy_yatzer

Rajoni i Puglias wshtw i njohur pwr dy tipe arkitekturash : kasollet me cati konike dhe muret e trasha prej tulle tw shtwpive tw fshatit, tw cilat tani mirwpresin udhwtarwt.
Nw kwtw zonw historike ndodhet dhe Hoteli Butik me 10 dhoma studio, secila me hyrje personale dhe tw arreduara me ngjyra tw ngrohta dhe material natyrale.

3s_Masseria_Alchimia_Guesthouse_Puglia_Italy_yatzer

1_Masseria_Alchimia_Guesthouse_Puglia_Italy_yatzer

4_Masseria_Alchimia_Guesthouse_Puglia_Italy_yatzer

2a_Masseria_Alchimia_Guesthouse_Puglia_Italy_yatzer

2_Masseria_Alchimia_Guesthouse_Puglia_Italy_yatzer

1s_Masseria_Alchimia_Guesthouse_Puglia_Italy_yatzer

1ss_Masseria_Alchimia_Guesthouse_Puglia_Italy_yatzer

1w_Masseria_Alchimia_Guesthouse_Puglia_Italy_yatzer

2s_Masseria_Alchimia_Guesthouse_Puglia_Italy_yatzer

11_Masseria_Alchimia_Guesthouse_Puglia_Italy_yatzer

31_Masseria_Alchimia_Guesthouse_Puglia_Italy_yatzer

32_Masseria_Alchimia_Guesthouse_Puglia_Italy_yatzer

5_Masseria_Alchimia_Guesthouse_Puglia_Italy_yatzer

10_Masseria_Alchimia_Guesthouse_Puglia_Italy_yatzer

Fotografi: Masseria Alchimia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »