Arkitektura Abstrakte në Fotografi

Fotografi Matthieu Venot, eshte i njohur për fotografitë e tij jo konvencionale. Ai gjen kombinimin perfekt të dritës, ngjyrës dhe volumit të një detaji ndërtese dhe menjëherë shkrep aparatin.
Më poshtë po ju lëmë të shijoni disa nga veprat e tij.

f1_matthieu_venot_yatzer

f2_matthieu_venot_yatzer

f3_matthieu_venot_yatzer

f4_matthieu_venot_yatzer

f5_matthieu_venot_yatzer

f6_matthieu_venot_yatzer

f7_matthieu_venot_yatzer

f8_matthieu_venot_yatzer

 

f9_matthieu_venot_yatzer

f10_matthieu_venot_yatzer_0

f11_matthieu_venot_yatzer

f12_matthieu_venot_yatzer

f14_matthieu_venot_yatzer

Fotografi: Matthieu Venot
Burimi: www.yatzer.com

One thought on “Arkitektura Abstrakte në Fotografi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »