Apartament apo Palestër?

Thuhet se të bësh palestër në shtëpi është mërzitshme; ne ju sigurojmë që në këtë apartament në Montreal, Kanada mërzia nuk njihet si fjalë.

Koncepti konsiston në heqjen e dyshemesë, e cila ndan katet, për të krijuar një hapësirë të hapur nga ku qëndrojnë pezull dy kuti të mëdha, të cilat përmbajnë një dhomë dhe një tualet. Ky konfiguracion krijon tre hapësira, secila me dy kate lartësi. Hapësira në qëndër bëhet palestër me unaza gjimnastike, që varen në tavan.

home-with-gym_250515_01

home-with-gym_250515_03

home-with-gym_250515_05

home-with-gym_250515_08-800x1200

home-with-gym_250515_06-800x533

home-with-gym_250515_07

home-with-gym_250515_14-800x533

home-with-gym_250515_12-800x1200

home-with-gym_250515_18-800x1200

home-with-gym_250515_22-800x421

home-with-gym_250515_23-800x487

Burimi: www.contemporist.com
Fotografi: Adrien Wiliams

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »