A’mâr Events – Detaji bën diferencën

Na bie rasti shpesh te shohim faqe interneti si Pinterest dhe Tumblr, dhe mendojme qe sa do donim te mund te realizonim dhe ne nje feste me ato detajet e personalizuara dhe  super te vecanta. Por si? 

Nuk e di për ju, por ne ia kemi gjetur zgjidhjen këtij “problemi”. Midis numrit të madh të kompanive të eventeve që janë hapur në Shqipëri, ne do ju sugjeronim tre vajza, kreativiteti i të cilave i dallon nga të tjerët.
A’mâr Events, me detajet e vecanta dhe të personalizuara për cdo festë, na e ka marrë mëndjen ne dhe shumë të tjerëve. Gjithcka është kuruar me elegancë dhe përkushtim, duke mos lënë pasdore asgjë. Mbi të gjitha ajo cfarë e bën më interesante është se të treja vajzat janë arkitekte!

Më poshtë po ju lëmë të shijon krijimet e tyre dhe pse jo ti kontaktoni sa më parë!

12194952_963808690346518_7642598996549848598_o

12195065_963813417012712_736513619694994733_o

10842281_860849963975725_9160375267261899121_o

11130332_860850340642354_4677824843260852548_o

11144932_870144693046252_1235593498548812950_n

11148439_870144143046307_1556145132316870308_n

11222016_931032090290845_833160805728740693_n

11863350_931031123624275_7947605411710350326_n

12375307_989826517744735_7037385868491292931_o

12401981_993768114017242_3730713207384913865_o

12484726_1005720456155341_4474522404158732471_o

12592180_1006182636109123_858660591023587594_n

12615684_1007901845937202_3199064183116737353_o

Nr. kontakti : +355 69 708 1314
E- mail : amarevents@outlook.com
Fotografi: A’mâr Events

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »