Airbnb – aty ku Puna dhe Argëtimi bëhen një

Zyrat e kompanisë së udhëtimeve “Airbnb” janë votuar si vëndi më i mirë për të punuar në vitin 2015, duke lënë pas kompani si Google, Linkedin, Facebook etj. Ajo çka e bën të dëshirueshëm këtë vënd, përveç sigurisht fitimeve marramëndëse, është interieri i veçantë. Kënd interaktiv bashkëbisedimi, sallë mbledhjesh transparente, “amfiteatri” për prezantimet janë disa nga ambjentet që e kthejnë punën në argëtim, duke rritur produktivitetin dhe iniciativën e punonjësve.
Le t’i hedhim një sy zyrave të tyre në San Fransisko, Portlan, Londër dhe Dublin dhe të frymëzohemi. Vit i ri , zyrë e re!

1. San Fransisko, Kaliforni

airbnb-offices_091215_02

airbnb-offices_091215_03

airbnb-offices_091215_04
Fotografi: Mark Mahaney

2. Portland, Oregon

airbnb-offices_091215_05

airbnb-offices_091215_06

ou
Fotografi: Jeremy Bittermann

3. Dublin, Irlandë

1

airbnb-offices_091215_09

airbnb-offices_091215_10
Fotografi: Ed Reeve

4. Londër, Angli

airbnb-offices_091215_11

airbnb-offices_091215_13

airbnb-offices_091215_12
Fotograi: Erroll Jones

Burimi: www.contemporist.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »