10 Strukturat Hoteliere me te pazakonta…

Jeni duke kërkuar se ku do kaloni pushimet këtë verë? Ja ku vijnë opsionet për pushimet me ekcentrike të para ndonjëherë. Hotelet më poshtë ndoshta nuk do të jenë ato më luksozët dhe komodet që keni qënë ndonjëherë por e sigurtë që janë më të pazakontët dhe të vecantët që këni parë ndonjëherë.

10. Boat Hotel at Cocoa Island Resort – Maldives

boat_hotel_cocoa_island_resort

9.Costa Verde Hotel – Kosta Rika

costa_verde_hotel_costa_rica

8.Das Park Hotel – Austri

das_park_hotel

7.Errante Guest House – Kili

errante_guest_house

6.Free Spirit Spheres Hotel – Canada

free_spirit_spheres_hotel1

5.Glass Igloos – Kakslauttanen Hotel and Igloo Village – Finland

glass_igloos_kakslauttanen_hotel

4.Hotel Spirit or Crazy Hotel – Sllovaki

hotel_spirit_crazy_hotel_slovakia

3.The Mirrorcube – TreeHotel – Suedi

mirrorcube_tree_hotel

2.Poseidon Undersea Resort – Ishujt Fixhi

poseidon_undersea_resort_3

1.Zum Prellbock Kofftel Bed and Breakfast – Suitcase Hotel – Gjermani

suitcase_hotel_zum_prellbock_kofftel

Burimi : http://www.worldtoptop.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »