10 Pishinat më Ekstravagante

Në ditë të nxehta si këto e kemi mëndjen vetëm tek deti ose pishinat. Në pamundësi për të udhëtuar, sidomos nëse jeni para tavolinës së punës, ne po ju bëjmë një “tour” nëpër pishinat më ekstravagante që keni parë.

1. Vila në Costa Blanca, Spanjë
Arkitekt: Ramon Esteve Estudio
swimming-pool_300615_01
Fotografi : Mariela Apollonio

2. Vilë në Brazil
Arkitekt: Ana Paula Mello dhe Flavia Frauches
swimming-pool_300615_02

3. Vilë në Osa Peninsula, Kosta Rika
Arkitekt : Robslesarq
swimming-pool_300615_03
Fotografi: Andres Garcia Lachner

4. Vilë në Ramatuelle,Saint Tropez
Arkitekt: Vincent Coste
swimming-pool_300615_04
Fotografi : Christophe Rouffi

5. Hoteli Hilton, Pattaya,Tailandë
Arkitekt : TROP
swimming-pool_300615_05

6. Vilë në Zelandën e Re
Arkitekt : Crosson Clarke Carnachan
swimming-pool_300615_06

7. W Rezort në Koh Samui, Tailandë
Arkitekt : Maps Design
swimming-pool_300615_07

8. Vilë në Portugali
Arkitekt: Pedro Reis
swimming-pool_300615_08
Fotograf: FG+SG

9.Penthouse në Tel Aviv, Israel
Arkitekt : Pitsou Kedem Arkitekt
swimming-pool_300615_09
Fotografi: Amit Geron

10. Hotel Grace në Santorini , Greqi
interior-fantastic-swimming-pool-with-fantastic-infity-pools-and-outdoor-dining-set-view-of-sunset-hotels-awesome-hotels-with-infinity-pools-948x631

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »